V8 Gold Coast 600 Live 2017 | Friday October 20 to Sunday October 22

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

V8 Supercars Live 2017 Gold Coast 600

The V8 Gold Coast 600 live 2017 is an annual motor racing event for Supercars, which is formally known as the Vodafone Gold Coast 600. This Supercars Championship held at the Surfers Paradise Street Circuit in Surfers Paradise, Queensland, Australia. Enjoy 2017 Gold Coast 600 live TV channel for this extreme race and don’t miss the PIRTEK Enduro Cup finale as the Supercar drivers fight to claim the ultimate endurance racing title!

Watch Vodafone Gold Coast 600 Live 2017 Online satellite Free TV, cable TV to watch the pay per view online live and in HD on the PC, Laptop, iPhone, Ipad and Android over the Internet. Everyone watch 2017 Gold Coast 600 live stream and other sporting events live has so easy. When you talk about a major sporting event, this term is one of the best.

 

Next up is a trip to Queensland for the 9th running of the Gold Coast 600 sponsored by Vodafone. During last year’s event, it was the pairing of Shane Van Gisbergen and France’s Alexandre Premat who took the points when winning the first 300km endurance event and grabbing second in the last race. Duplicating that feat will be no easy task, as Scott McLaughlin and Jamie Whincup are holding first and second, while veteran Fabian Coulthard is not too far behind.

Event Official Name: 2017 Vodafone Gold Coast 600

Event Start Date: October 20, 2017

Event End Date: October 22, 2017

Event Official Website: www.supercars.com/gold-coast

Performers: Hilltop Hoods, Daryl Braithwaite, Violent Soho, Delta Goodrem

Event Category: SupercarsEvent Location: Surfers Paradise Street Circuit

Event Address: Gold Coast Highway, Surfers Paradise Queensland 4217

Number of times held: 8

Laps: 102

Distance: 300 km

Last Event (2016):- Overall Winner – 1. (New Zealand) Shane van Gisbergen 2. (France) Alexandre Prémat

Last Event (2016):- Race Winners – Both Overall Winner and 1. (Australia) Jamie Whincup 2. (Australia) Paul Dumbrell

What TV channel is it Live? This V8 Gold Coast 600 live 2017 will broadcast on Fox Sports 5 and occasionally on Fox Sports Main Event. So, Gold Coast 600 Live Fox Sports TV.

Tune in for the live action and analysis from the Gold Coast Highway, Surfers Paradise Queensland on 20 – 22 October and enjoy the highlights.
Gold Coast 600 Live 2017
Watch Vodafone Gold Coast 600 Live 2017 Online satellite TV

**2017 Vodafone Gold Coast 600 Schedule – Friday, October 20 to Sunday, October 22**

*FRIDAY OCTOBER 20

Time = 08:40 – 09:00 | Formula 4 | Practice 1 | 20 mins
Time = 09:10 – 09:30 | Australian V8 Ute Racing Series | Practice 1 | 20 mins
Time = 09:40 – 10:10 | Porsche Carrera Cup Australia | Practice 1 | 30 mins
Time = 10:20 – 10:40 | Aussie Racing Cars | Practice | 20 mins
Time = 10:55 – 11:25 | Virgin Australia Supercars Championship | Practice 1 | 30 mins
Time = 11:45 – 12:05 | Formula 4 | Practice 2 | 20 laps
Time = 12:15 – 12:35 | Australian V8 Ute Racing Series | Practice 2 | 20 mins
Time = 12:45 – 13:15 | Porsche Carrera Cup Australia | Practice 2 | 30 mins
Time = 13:25 – 13:45 | Aussie Racing Cars | Qualifying | 20 mins
Time = 14:00 – 14:30 | Virgin Australia Supercars Championship | Practice 2 (Co-Drivers Only) | 30 mins
Time = 14:50 – 15:10 | Formula 4 | Qualifying | 20 mins
Time = 15:20 – 15:40 | Australian V8 Ute Racing Series | Qualifying | 20 mins
Time = 15:50 – 16:10 | Porsche Carrera Cup Australia | Qualifying | 20 mins
Time = 16:20 – 16:40 | Aussie Racing Cars | Race 1 | 20 laps
Time = 16:55 – 17:25 | Virgin Australia Supercars Championship | Practice 3 | 30 mins

*SATURDAY OCTOBER 21

Time = 09:25 – 09:45 | Formula 4 | Race 1 | 11 laps
Time = 09:55 – 10:15 | Aussie Racing Cars | Race 2 | 11 laps
Time = 10:25 – 10:45 | Australian V8 Ute Racing Series | Race 1 | 11 laps
Time = 11:00 – 11:20 | Virgin Australia Supercars Championship | ARMOR ALL Qualifying Race 21 | 20 mins
Time = 11:25 – 11:35 | On Track Entertainment | Entertainment Session | 10 mins
Time = 11:45 – 12:05 | Porsche Carrera Cup Australia | Race 1 | 12 laps
Time = 12:15 – 12:35 | Formula 4 | Race 2 | 11 laps
Time = 12:45 – 13:05 | Aussie Racing Cars | Race 3 | 11 laps
Time = 13:15 – 13:40 | Australian V8 Ute Racing Series | Race 2 | 13 laps
Time = 14:25 – 16:50 | Virgin Australia Supercars Championship | Race 21 | 102 laps

*SUNDAY OCTOBER 22

Time = 09:00 – 09:40 | Virgin Australia Supercars Championship | Race 2 | 25 laps
Time = 09:55 – 10:15 | Virgin Australia Supercars Championship | ARMOR ALL Qualifying | 20 mins
Time = 10:40 – 11:00 | Formula 4 | Race 3 | 11 laps
Time = 11:10 – 11:30 | Aussie Racing Cars | Race 4 | 11 laps
Time = 11:45 – 12:10 | Virgin Australia Supercars Championship | ARMOR ALL Top 10 Shootout | 25 laps
Time = 12:35 – 12:55 | Australian V8 Ute Racing Series | Race 3 | 11 laps
Time = 13:05 – 13:25 | Porsche Carrera Cup Australia | Race 3 | 12 laps
Time = 13:35 – 13:45 | On Track Entertainment | Drivers Parade | 10 mins
Time = 14:25 – 16:50 | Virgin Australia Supercars Championship | Race 22 | 102 laps

Don’t miss a weekend powered by entertainment this October at the Vodafone Gold Coast 600. With three days of intense beachside street racing on the streets of Surfers Paradise, the hottest DJs, performances by Delta Goodrem, Daryl Braithwaite, the Hilltop Hoods and more, the Vodafone Gold Coast 600 is sure to get your heart racing.

The race is beachside, the music is Parkside, and the party is well and truly in the fast lane! Featuring three days of Surfers Paradise street racing, don’t miss a weekend powered by entertainment! A special Friday night performance by Delta Goodrem and the epic Broadwater Sounds on Saturday night featuring an all-star line up of the Hilltop Hoods, Violent Soho, Montaigne and Dean Lewis, as well as destination bars, chill zones and more.

 

Visit www.supercars.com for more information.

Share this post